Jag heter Kajsa Ward och är 19 år, fyller 20 i sommar.

Jag kommer från Smålandsstenar som är en ganska lite ort mitt emellan allting, inte så långt till varken Halmstad, Jönköping, Göteborg eller Växjö. Just nu jobbar jag som kyrkvaktmästare men har planer på att börja plugga till hösten. Förutom att hålla på med musik och hänga i kyrkan tränar jag en del och springer orientering. Tidigare har jag varit på tre vintermöten så detta blir mitt fjärde. Det bästa med kyrkan är gemenskapen med alla sköna ungdomar och att sjunga lovsång tillsammans. Jag är supertaggad på årets vintermöte och det hoppas jag att ni är också. Vi hörs!

Hejsan hoppsan 🙂 Per var det här, 99:a från Munka-Ljungby.

På fritiden är ja i naturen, träffar släkt o vänner o håller på med musik 🙂

Bästa med kyrkan är människor 🙂 4 VM i bagaget o alltid lika kul 🙂

Hejsan!
Jag heter Tilda och är en av Vintermötessekreterarna! Jag är 18 år (född 02) och bor i Jönköping där jag går tredje året på teknikprogrammet.

När jag inte är i skolan, pluggar jag eller tränar Gymnastik. Annars hänger jag en del i Kristinekyrkan både i ungdomsgruppen och som ung ledare för konfirmandgruppen. Det bästa med kyrkan tycker jag är personerna, jag har många vänner jag fått genom kyrkan. Jag har varit på tre vintermöten innan så det här blir mitt fjärde! Jag är supertaggad på VM 21/22 och tror att det kommer bli super!

Hej!

Jag heter Beata, är född 1999, från Jönköping men pluggar numera till kyrkomusiker i Oskarshamn. Jag är ju också med i årets vintermöteskommitté vilket känns spännande och ganska lärorikt. På fritiden tycker jag om att spela musik, umgås med människor, va i naturen och att rita! Jag har varit med på ett helt vintermöte + ett dygn. Bra med kyrkan är att träffa människor, sjunga, musicera, personlig utveckling, åka på läger, få minnen och säkert mer. Hoppas vi ses på nästa vintermöte:)