Hej, jag heter Livia Aronsson och är 18 år. Jag är uppvuxen i Växjö och konfirmerad på st Sigfrids Folkhögskola där jag hänger på somrarna som konfaledare. Just nu bor jag dock uppe i Stockholm och pluggar på ett musikgymnasium.

Jag har total varit på tre vintermöten och har ni varit på de två senaste har ni sett mig i bandet på fiol. Det bästa med Vintermöte är mysiga stunder i kapellet med viktiga budskap och massa lovsång, möta många av mina bästa vänner, lära känna massor av nya och det stora nyårsfirandet! Vintermötet är en viktig plats för mig. Det är en plats där jag kan återhämta mig från den stressiga vardagen, fokusera på mig själv och gud. Den fördomsfria stämningen mellan alla ger ny inspiration till att leva som en bra medmänniska!

Förutom musiken lägger jag lite för mycket tid på biljard och att reflektera över att jag kommer definieras som kortväxt om jag kryper två centimeter. Något jag verkligen inte gillar är att prata i telefon, dock har det blivit så att jag pratar i genomsnitt 3 timmar per dag. Jag är supertaggad på årets Vintermöte och hoppas att vi tillsammans kommer få ut mycket av det temat vi har valt! Vi ses där!

Hej! Jag heter Elinor Sagemo, jag är 20 år gammal och jag bor i Växjö. Jag tillhör lokalavdelningen Pro Vero och hänger en del i ungdomsgruppen där. Jag har även varit med i ett antal olika konfirmandsammanhang som ledare genom åren.

Jag går för nuvarande i trean på IB-programmet på Katedralskolan i Växjö och ser mycket fram emot att ta studenten i vår! Jag var utbytesstudent i USA för ett och ett halvt år sedan så därför går jag fortfarande på gymnasiet. Till hösten siktar jag på att börja på folkhögskola, men var återstår att se! Nästa VM kommer att vara mitt femte, och det ska bli otroligt kul att få planera i år! VM har kommit att betyda mycket för mig genom åren, det har alltid varit en trygg plats att komma tillbaka till och en chans att träffa både gamla och nya vänner. VM är verkligen en gemenskap man inte kan hitta någon annanstans, och jag hoppas verkligen att vi kommer kunna göra årets vintermöte till en precis lika trygg mysig plats för er deltagare som det har fått vara för mig. Hoppas vi ses!!

Hej, jag heter Emilia Sjöberg, är 18 år och kommer från de småländska skogarna. Saker jag gillar att göra är att umgås med kompisar, åka rally, prata i massor och bara ha kul!

I flera års tid har jag jobbat på ett konfirmandläger på Kronoberg vid S:t Sigfridsfolkhögskola i Växjö. Jag tycker det är så roligt att vara med och varje år se ett nytt läger ta form, för att senare kunna vara där och utföra det. Med nya fantastiska ungdomar och ett härligt ledarteam.

Detta gör att jag verkligen ser fram emot att planera vintermötet i år. Att få lära mig ännu mer om hur man planerar bra läger, men också få se allt ta form! Jag tycker att vintermötet är fantastiskt på många olika sätt, man kommer till en fin plats, får umgås med både välkända och nya ansikten, man känner sig väldigt välkomnad och får ta del av gemenskapen. Man får möjligheten att lära sig mycket nytt och kanske ta en liten paus från den vanliga vardagen. Det ska bli jättekul att kunna vara med att skapa ännu ett härligt läger, och så hoppas jag att vi ses där!

Jag heter Julius Mannerlöf och är 20 år. Jag bor i en liten stad i Småland som heter Oskarshamn. Jag har varit aktiv inom kyrkan sen jag konfirmerades.

Jag jobbar för tillfället i Döderhults församling som trainee. Detta kommer att vara mitt första vintermöte och jag är glad att jag får vara med och skapa det och genomföra det. Jag ser mest fram emot de samtal vi kommer ha och de relationer vi kommer skapa under lägret.

Jag gillar att resa och se och lära mig om de kulturer som finns där. Jag gillar särskilt att åka skidor och snowboard med min familj. Det har varit som en födelsedagspresent för mig eftersom jag fyller år på sportlovet och det är då vi brukar åka på skidsemester. Jag gillar också att vara så mycket jag kan med mina vänner och min familj.

Hej! Mitt namn är My och jag är just nu 17 år. Jag har växt upp på Öland i en liten by som heter Tveta. Just nu bor jag dock i Tingsryd och studerar på AMB vilket är en musikskola.

Jag är intresserad av musik, dans, läsa och kolla serier. Jag är en lugn person med takt och ton som älskar att sova. Då jag kommer från Öland men studerar i Tingsryd är jag inte lika aktiv i min lokalavdelning som jag var innan, men är ändå relativt aktiv i Torslunda församling på Öland.

Jag har varit deltagare på ett vintermöte och i caféet ett år. Det jag tyckte var bäst med VM när jag var deltagare var nog ringdansen på nyår då jag älskar att dansa. Och det bästa med att stå i cafét var att min fick smaka på delikatesserna man skapade. Mums! Men i år ska det bli ännu roligare då jag är med och planerar. Är supertaggad!