Här ser du vilka som är funktionärer under lägret!

GG-ansvariga

Det här är Vilma som kommer vara GG-ansvarig under Vintermötet. Ni hittar henne i huset Gammelgården där det kommer finnas en rad olika aktiviteter under både eftermiddagar och kvällar. Klicka på läs mer för att hitta mer info om Vilma!

Det här är David, som kommer vara GG-ansvarig under Vintermötet. Ni hittar honom i huset Gammelgården där det kommer finnas en rad olika aktiviteter under både eftermiddagar och kvällar. Klicka på läs mer för att hitta mer info om David!

Café-ansvariga

Det här är Elina, som kommer vara café-ansvariga under Vintermötet. De kommer ha ansvar för att vi har en massa gott att både fika och dricka under lägrets eftermiddagar och kvällar i gammelgården. Klicka på läs mer för att hitta mer info om Elina!

Cafét

Det här är Nelly, som kommer vara cafét under Vintermötet. De kommer ha ansvar för att vi har en massa gott att både fika och dricka under lägrets eftermiddagar och kvällar i gammelgården. Klicka på läs mer för att hitta mer info om Nelly!

Sjukvårdsansvarig

Det här är Joel, som kommer vara sjukvårdsansvarig under Vintermötet. Om du till exempel har ont i huvudet eller kanske behöver ett plåster, så är det Joel du kan fråga. Klicka på läs mer för att hitta mer info om Joel!

Fixare

Det här är Gideon, som kommer vara lägrets fixare. Fixarnas uppgift är att hjälpa till där det behövs, det kan t ex vara att ställa iordning lokaler inför pass eller att skjutsa deltagare till Tallnäs. Ni hittar mer info om Gideon här nedan!

Det här är Axel, som kommer vara lägrets fixare. Fixarnas uppgift är att hjälpa till där det behövs, det kan t ex vara att ställa iordning lokaler inför pass eller att skjutsa deltagare till Tallnäs. Ni hittar mer info om Axel här nedan!

Det här är Joel, som kommer vara lägrets fixare. Fixarnas uppgift är att hjälpa till där det behövs, det kan t ex vara att ställa iordning lokaler inför pass eller att skjutsa deltagare till Tallnäs. Ni hittar mer info om Joelhär nedan!

kapellmästare

Det här är  Hugo Sjögren vår kapellmästare . Ni hittar mer info om Hugo här nedan!

Band

Det här är Theodor Bisak en av våra bandmedlemmar. Här nedan kan du läsa mer om Theodor!

Det här är Emanuel Johansson en av våra bandmedlemmar. Här nedan kan du läsa mer om Emanuel!

Det här är Marcus Eriksson en av våra bandmedlemmar. Här nedan kan du läsa mer om Marcus!

Det här är Herman Wictorzon en av våra bandmedlemmar. Här nedan kan du läsa mer om Herman!

sakristaner

Det här är Amelia  som är Vintermötets sakristaner. De håller till i kapellet och ser till att allt fungerar där. De jobbar nära prästerna och diakonerna. Ni hittar mer info om Amelia här nedan!

Det här är Hanna som är Vintermötets sakristaner. De håller till i kapellet och ser till att allt fungerar där. De jobbar nära prästerna och diakonerna. Ni hittar mer info om Hanna  här nedan!

Fotograf 

Det här är Moa, som kommer vara lägrets fotograf. Hon kommer framförallt finnas på lägrets olika aktiviteter, inte minst på nyårsmiddagen, för att föreviga våra stunder tillsammans på lägret. Ni hittar mer info om Moa här nedan!

stöttepelare

 

Det här är Kajsa hon är en av årets stöttepelare på Vintermötet. Stöttepelarnas uppgift är att finnas till som ett extra stöd för oss i kommittén och alla funktionärer. Ni kan läsa mer om Kajsa här nedan!

Det här är Molly hon är en av årets stöttepelare på Vintermötet. Stöttepelarnas uppgift är att finnas till som ett extra stöd för oss i kommittén och alla funktionärer. Ni kan läsa mer om Molly här nedan!

Lägerpräster

Det här är Erik Horner som kommer vara lägerpräst under vintermötet. Du träffar honom på mässor och andakter, men även under kvällarnas aktiviteter och på föreläsningspass. Klicka på läs mer för att läsa mer om Erik!

Det här är Stine Jalnefur som kommer vara lägerpräst under de två första dagarna på vintermötet. Du träffar henne på mässor och andakter, men även under kvällarnas aktiviteter och på föreläsningspass. Klicka på läs mer för att läsa mer om Stine!

Det här är Petter Bäckman som kommer vara lägerpräst under de tre sista dagarna på vintermötet. Du träffar honom på mässor och andakter, men även under kvällarnas aktiviteter och på föreläsningspass. Klicka på läs mer för att läsa mer om Petter!