Hej!

Vi har lite info till er. Rådande pandemi har gjort vårt lägerplanerande något mer komplicerat. Den nuvarande restriktionen att offentliga sammankomster ej får överstiga 50 personer innebär att det inte skulle gå att genomföra ett Vintermöte. Vi i kommittén har därför, efter diskussion med Distriktsstyrelsen m.fl. kommit fram till att om inte gränsen höjs framöver kommer årets Vintermöte tyvärr va tvunget att ställas in. Ett beslut som var riktigt tråkigt att ta men det finns inte mycket att göra åt saken. MEN! Vi har inte tappat hoppet ännu! Vi fortsätter att planera för att genomföra vårt läger, dels som om allt skulle bli som vanligt och dels efter lite andra scenarion som skulle kunna uppstå. Vi kommer försöka vara redo för hur än läget ser ut. Om restriktionerna uppdateras så informerar vi er, så håll utkik här på hemsidan. 

 

Vi håller helt enkelt tummarna för att pandemin ska lätta snart och släng gärna en tanke eller två i era böner både på oss och vårt nu lite mer komplicerade planerade men även såklart till alla våra syskon jorden runt vilka drabbas värre än oss! 

 

Allt gott! /Vintermöteskommittén 

 

Välkomna till Vintermötet 20/21:

Vill du veta mer om årets tema så gå in på vår fullspäckade temasida för att läsa temabeskrivningen! Hittar du inte svaret på dina funderingar där kan du gå in och läsa vår FAQ eller mejla oss på vintermote@gmail.com.

Vill du veta mer om vilka som kommer medverka på årets vintermöte hittar du vår sida för medverkande här.  På kommittésidan hittar du mer information om oss som planerar lägret.

/VM-kommittén