IN THE NAME OF LOVE 

                                                                      1 Joh 3:18

“Mina barn, låt oss inte älska med tomma ord utan med handling och sanning” 

Kom och var med på ett läger i Jesus fotspår där vi får ta hand om varandra, leka, träffa Biskopen och ha mysiga andakter och mässor tillsammans!

 

Våra tankar kring temat

 

Hugo – “Jag tänker på vad vi kan göra för varandra oavsett vart vi är någonstans. I skolan, på bussen, på jobbet och hemma. Vad kan jag göra “in the name of love” för mina kompisar och kanske även för de jag inte tycker om?” 

 

Amelia – Jag tänker på en bibelvers från Jakobsbrevet 2:14-17.

”Mina bröder, vad hjälper det om någon säger sig ha tro men inte har gärningar? Inte kan väl tron rädda honom? Om en broder eller syster är utan kläder och saknar mat för dagen, vad hjälper det då om någon av er säger: »Gå i frid, håll er varma och ät er mätta«, men inte ger dem vad kroppen behöver? Så är det också med tron: i sig själv, utan gärningar, är den död”.

 

Josefine – “När jag tänker på temat tänker jag på hur vi är mot varandra och våra medmänniskor och att allt vi gör, gör vi med kärlek. Att bara säga hej till den du möter kan betyda mer än du tror. Som man brukar säga “en bild säger mer än tusen ord” det gör även handlingar. 

 

Alma – När jag tänker på temat tänker jag på hur vi agerar mot varandra i vardagen. Att vi är snälla mot varandra och gör saker med kärlek. ”In the name of love” syftar, enligt mig, på att handla med kärlek i vardagen.

Amanda – För mig betyder “In the name of love” att handla med kärlek och att det alltid finns någon som älskar dig. Alltså att allt det du gör, gör du med kärlek i någon annans kärlek till dig.