21.12.2016

Gissa temat för Vintermötet 17/18!

Temat för vintermötet 17/18 kommer att presenteras på lokalavdelningslunchen den 11 februari. Fram till dess kommer vi varje vecka att publicera texter och bibelord här på sidan med koppling till temat. Kan du lista ut vad det är för tema med hjälp av ledtrådarna? Då kan du delta i vår tävling, skicka ett mejl till vintermote@svenskakyrkansunga.com med din gissning. Den som först gissar rätt tema vinner ett hemligt pris som kommer delas ut vintermötet!

Senaste ledtråden:

Nu är det dags igen! En månad om året samlas hela landet framför tv:n för att då bevittna den största tävlingen av de alla. Deltagare, ofta unga, från hela landet väljs ut för att tävla om stor ära. Men hur mycket behöver man offra för att lyckas bli ensam segrare? Som utvald får man åka iväg, ofta långt hemifrån. Där får man får träna, göra intervjuer, bli stylad för att vara så bra som möjligt och lämna störst intryck när det är dags för den stora tävlingen. Långt bort från det trygga hemmet, vänner och familj är det lätt att bli ensam även om man hela tiden är omgiven av människor.

Efter Melodifestivalen kan alla deltagare återvända tillbaka, några har uppfyllt en dröm, andra är besvikna. Men alla har ett tryggt hem att återvända till, i andra tävlingar däremot kan kostnaden av en förlust vara mycket högre! “Vad hjälper det en människa att vinna hela världen om hon får betala med sitt liv?” (Mark 8:36)

Klicka vidare till temasidan för årets vintermöte för att läsa samtliga publicerade ledtrådar. Sista chansen att delta i tävlingen är den 11 februari klockan 12:00