Datum: 27.03.2021

Sista anmälningsdag: 24.03.2021

Plats: Digitalt via zoom

Om Herren dröjer samlas vi till Distriktsårsmöte lördagen den 27 mars 2021 via Zoom. Mötet kommer starta kl.10. Årsmötet är avgiftsfritt. Till årsmötet kan lokalavdelningen skicka alla ombud som lokalavdelningen är berättigade att skicka, två ersättare och de som deltar som observatörer.

Varje lokalavdelning får skicka minst två ombud, och sedan ännu ett för var 25:e medlem. Från en lokalavdelning får dock max fem ombud skickas. Information om hur många ombud just din lokalavdelning får skicka hittar du här:

Ombud till DÅM

Handlingar:

Sakrevisionen 2020

Årsredovisning 2020

Ekonomisk Revisionsberättelse2020

Sammanträdesordning

Föredragningslista dåm21.docx

Budget: https://docs.google.com/presentation/d/1ztNWmRzc8BrXoFJL7180X1Aa1kgBvONMi4X-r2j2v_c/edit?usp=sharing

Propositioner 2021

Verksamhetsplan

Verksamhetsberättelse2020.docx (1)

Anmälan hittar du längst upp på denna sida. Håll utkik här på hemsidan för uppdateringar och mer info. Följ gärna även vårt instagramkonto: vaxjosku eftersom informationen även kommer ut där och det är möjligt för er att ställa frågor till oss.

Välkomna!

Allt gott,

Distriktsstyrelsen

På Distriktsårsmötet samlas vi för att lägga det gångna året bakom oss och granska arbetet som utförts. Vi får även bestämma vad Svenska Kyrkans Unga i Växjö stift som organisation ska vara och göra under det närmaste året. Det kan vara sådana frågor som vad vi ska ha för verksamhet under året, vilka som ska vara med i Distriktsstyrelsen eller om vi kanske ska driva ett särskilt projekt.