Årets vintermöte – Lords of the Things äger rum mellan den 28:e december till den 1:e januari, fem dagar som kommer gå i en rasande fart. Lägret äger rum på Tallnäs stiftsgård utanför Skillingaryd söder om Jönköping, där vi har sporthall, vedeldad bastu och ett eget café. Glöm inte att anmäla dig på arrangemangssidan senast den 6 decmber för att få en plats på årets höjdpunkt!

Nu kan vi äntligen presentera lägrets officiella bibelord som är Matteus 16:26a. ”Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men måste betala med sitt liv?”

”Vi valde detta bibelord för att visa att man skall inte fästa sig vid att man skall ha och ha utan man måste även tänka på vad man faktiskt har och att man aldrig skall förgås i sitt egna begär utan att man kan ser glädjen i det som är” säger Oskar Ahlberg som är en av årets vintermötessekreterae.

För att vi under hela lägret ska kunna fira fantastiska mässor och gudstjänseter så har vi äran att presentera årets lägerpräst som kommer att vara Emil Jörgensen!

Emil är 37 år och hans familj består utav hustrun Sara och två pojkar. Han är präst och arbetar just nu som kyrkoherde i Ålem. Han säger attt hans fritidsintressen är politik, musik och IT. Emil Jörgensen är en lägerräv av hög grad och han kommer att ha koll på både kommittén som vintermötet i stort.