Datum: 28.12.2012 – 01.01.2013

Sista anmälningsdag: 14.12.2012

Plats: Tallnäs

Den 28 december öppnas dörrarna till 2012/2013 års Vintermöte, och givetvis bör DU vara i första ledet!

Under lägret så ber vi och sjunger lovsång, firar nattvard, lyssnar på viktiga föreläsningar, äter god mat, är med om hörnor av alla de slag och har allmänt gött häng med varandra. Vi hälsar det nya året hejdundrande festmiddag med tillhörande spex, där man kan sjunga en visa, läsa en dikt, dra en vits eller spela upp en sketch.

Efter middagen följer en stämningsfull mässa och ett färgsprakande fyrverkeri, och sedan är det party hela nyårsnatten, eller så länge man vill och orkar. Den 1 januari är så dags för att packa och fara hemåt, förhoppningsvis med en härlig lägerkänsla i bagaget.

I år är temat ”Euphoria of Christ” och tillsammans med lägrets bibelord; Ef 5:19f-20 “Sjung och spela för Herren av hela ert hjärta, och tacka alltid vår Gud och fader för allt i vår herre Jesu Kristi namn.”, kommer det leda oss igenom de här dagarna. Glädjen vi känner i Kristus och i gemenskap med varandra kommer vara central under lägret, och tillsammans med den kommer Melodifestivalen alltid finnas med på ett hörn.

Om du är ca mellan 14 och 30 år, och tycker det här låter som något för dig, så bör du genast anmäla dig. Lägret är på Tallnäs stiftsgård i närheten av Skillingaryd, och kostar 900:- för medlemmar och 2500:- för icke-medlemmar.
Det är gratis att bli medlem, och man kan ofta få hjälp med att betala från sin församling, så låt inte priset avskräcka er.

När du anmäler dig så kommer du välja vilket undervisningsspår du vill ha. De alternativ som finns är:
Rookie: För dig som inte känner dig så hemma i schlagervärlden, och kanske är nykonfirmerad eller läser till konfirmationen just nu.
Undervisare nivå 1: Catarina Fondén
Artist: För dig som har haft några spelningar, men som vill utvecklas ytterligare.
Undervisare nivå 2: Martin Lennartsson
Stjärna: För dig som varit med länge, och drömmer om guldskivan.
Lägerpräst är Fredrik Hollertz