Juniorläger 2023 på Tallnäs

Följ med på årets bästa Juniorläger!

Årets lägertema är Bibelns äventyr. Under Svenska Kyrkans Ungas läger utlovar vi ett äventyr du sent glömmer. Var med och se om ni kan lyckas hitta den försvunna sorken. Vill ni få reda på vem sorken är så bege er mot Tallnäs!

Tillsammans gör vi lägret fantastiskt, vi leker, träffar nya och gamla vänner, pysslar, tävlar och genomför spännande aktiviteter och vi firar en härlig gudstjänst utifrån temat.

Lägret är en fantastiskt rolig upplevelse där barn får lära känna andra barn i sin egen ålder och ledarna får lära känna ledare från andra platser i stiftet. Det kommer bli ett grymt bra läger och vi hoppas verkligen att just du vill komma och vara med och uppleva detta lägret med oss!

Lägret är för barn i åk 4-6, som åker tillsammans med sina ledare. Under lägret sover du som ledare tillsammans med dina juniorer.

Start fredagen den 27 oktober. Drop-in från kl 16.00.
Kvällsmat serveras från kl: 17.00
Gemensam start kl: 18.30 i idrottshallen
Vi avslutar med lunch söndagen den 29 oktober kl: 11.30, därefter hemfärd. Slut ca 12.00.

Kostnad: 600kr för den deltagare som är medlem i Svenska Kyrkans Unga. 800kr för den som inte är medlem. Det finns viss möjlighet för församlingar att söka bidrag. Vuxna som åker med på lägret men inte är ledare betalar fullt pris, 1200kr, exempelvis förälder/anhörig. Tänk på att ni som församling kanske kan bidra med denna summa.

Anmälan: Längst upp på denna sida

Har du frågor om lägret? Kontakta någon i kommittén. Frågor om anmälan? Kontakta Ulrika på ulrika.u.karlsson@svenskakyrkan.se

Lägrets Kommitté:

Gideon Claesson: 072-525 06 15 – Svenska Kyrkans Unga Månsarp
Joel Gustavsson: 079-340 52 35 – Svenska Kyrkans Unga Månsarp
Simon Jörgensen: 072-706 6745 – Svenska Kyrkans Unga Döderhult
Molly Fagergren: 073-071 48 48 – Svenska Kyrkans Unga Torslunda (Växjö Stift)

Matteusevangeliet 7:12

“Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem.”