Datum: 27.03.2015 – 29.03.2015

Sista anmälningsdag: 11.03.2015

Plats: Tallnäs Stiftsgård

Den 27-29 mars samlas vi till distriktsårsmöte på Tallnäs stiftsgård. Nedan finns mer information om arrangemanget samt en lista på hur många ombud varje lokalavdelning får skicka. Längst ner på sidan kan kallelsen till årsmötet läsas. Den finns även som PDF här. Vill du läsa alla årsmöteshandlingar så finns dem här.

Sista dagen att skicka in en motion (förslag) är den 27 februari. Läs mer i kallelsen om hur du skickar in din motion.

Fredagen den 27 mars öppnar vi för drop-in klockan 17:00. Vid 18 serveras kvällsmat. Programmet börjar vid 19:00. På söndagen 29 mars avslutas årsmötet med lunch, hemresa kan lämpligast bokas efter klockan 13. (Tillträdande distriktsstyrelse har konstituerande möte efter lunchen)

Närmaste tågstation är Skillingaryd. Vi ordnar skjuts mellan Skillingaryd och Tallnäs för de som kommer men kollektivtrafik. Hör av er till Torsten (073-8163442 eller torsten@svenskakyrkansunga.com) om ni behöver skjuts.

Kostnaden för hela distriktsårsmötet är 250 kr och betalas av sändande organ. I deltagaravgiften ingår alla aktiviteter, logi i flerbäddsrum och mat. Resa ingår ej. Kostnadsfri transport mellan Tallnäs och Skillingaryd kan ordnas för den som kommer med kollektivtrafik, se ovan. Mot en extra avgift på 850 kr (totalt 1 100 kr) kan login uppgraderas till enkelrum med hotellstandard.

Ombudslista:

5 ombud
Skärstad-Ölmstad*
Jönköping, SKUJ

4 ombud
Skillingaryd
Huskvarna-Hakarp

3 ombud
Torslunda
Norrahammar o Sandseryd
Hovslätt*
S:ta Birgitta förs.*
Sävsjö pastorat
Nöbbele
Oskarshamn – Blå Jungfrun
Vetlanda
Värnamo

2 ombud
S:t Johannes förs.
Byarum
Voxtorp & Gällaryd*
Lindsdal
Månsarp
Villstad*
Gnosjö
Långaryds förs.*
Pro Vero – Växjö Maria
Östra Torsås
Ljungby
Nybro*

*Lokalavdelningen behöver komplettera medlemsrapporteringen med en verksamhetsberättelse senast den 15 mars för att få skicka ombud.

Kallelse:

Vänner!

Om Herren dröjer samlas vi till Distriktsårsmöte på Tallnäs stiftsgård mellan den 27 och 29 mars 2015. På Distriktsårsmötet samlas vi för att lägga det gångna året bakom oss och granska arbetet som utförts. Vi får även bestämma vad Svenska Kyrkans Unga i Växjö stift som organisation ska vara och göra under det närmaste året. Det kan vara sådana frågor som vad vi ska ha för verksamhet under året, vilka som ska vara med i Distriktsstyrelsen eller om vi kanske ska driva ett särskilt projekt.

Därför vill vi så klart att ni ska skicka ombud till mötet, så att Svenska Kyrkans Unga i Växjö stift kan bli en så bra förening som möjligt. Enligt stadgan för Svenska Kyrkans Unga i Växjö stift får lokalavdelning utse ombud till årsmötet, nämligen: ”två för de första tjugofem medlemmarna och ett för varje nytt påbörjat tjugofemtal medlemmar, dock högst fem ombud.”

Vi vill också gärna ha in förslag på hur vi tillsammans kan göra Svenska kyrkans unga i Växjö stift bättre. Har man någon fundering på det kan man skicka in en motion till vår postadress (Box 527, 351 06 Växjö) eller via mejl till torsten@svenskakyrkansunga.com, tänk på att motionen isåfall måste vara underskriven och scannad. Motionsstopp är den 27 februari.

På Tallnäs kommer det finnas logi i flerbäddsrum tillgängligt för alla som åker. Kostnaden för hela mötet blir 250 kr, då ingår mat och logi i flerbäddsrum. Anmälan till årsmötet sker på vår hemsida www.svenskakyrkansunga.com. För den som vill finns möjlighet att uppgradera boendet till enkelrum med hotellstandard mot en extra avgift på 850 kr (totalt 1100 kr).

Om ni har några frågor kan ni vända er till Distriktsordförande Torsten Thorvaldsson, torsten@svenskakyrkansunga.com.

Med önskan om Guds rika frid och välsignelse
Distriktsstyrelsen för Svenska Kyrkans Unga
genom ordf. Torsten Thorvaldsson