Datum: 28.03.2014 – 30.03.2014

Sista anmälningsdag: 16.03.2014

Plats: Kalmar

Det är hög tid att anmäla sig till distriktsårsmötet för Svenska Kyrkans Unga i Växjö stift. Sista anmälningsdag är den 16 mars. Ange i rutan ”Övrigt” i vilken egenskap du åker. Nedan hittar du en lista på hur hur många ombud varje lokalavdelning får skicka. Även de lokalavdelningar som inte finns med i listan får självklart skicka observatörer.

5 ombud:
Skärstad – Ölmstad
Jönköping, SKUJ *

4 ombud:
Hovslätt
Skillingaryd

3 ombud:
Torslunda *
Norrahammar och Sanseryd *
Nöbbele *
Gnosjö
Oskarshamn *
Värnamo

2 ombud:
Lindsdal
Månsarp
S: ta Birgitta församling *
Villstad *
Långaryd *
Två Systrars förs.*
Östra Torsås
Ljungby *

* Lokalavdelningen måste komplettera sin medlemsrapportering med en verksamhetsberättelse senast den 15 mars.

Kallelse till Distriktsårsmöte
Birgittakyrkan, Kalmar, 2014 – 03 – 28– 2014 – 03 – 30

Vänner!
Om Herren dröjer samlas vi till Distriktsårsmöte i Kalmar mellan den 28 och 30 mars 2014. Mötet kommer att äga rum i Birgittakyrkans församlingshem.

På Distriktsårsmötet samlas vi för att lägga det gångna året bakom oss och granska arbetet som utförts.Vi får även bestämma vad Svenska Kyrkans Unga i Växjö stift som organisation ska vara och göra under det närmaste året.Det kan vara sådana frågor som vad vi ska ha för verksamhet under året, vilka som ska vara med i Distriktsstyrelsen eller om vi kanske ska driva ett särskilt projekt.

Därför vill vi så klart att ni ska skicka ombud till mötet, så att Svenska Kyrkans Unga i Växjö stift kan bli en så bra förening som möjligt.Enligt stadgan för Svenska Kyrkans Unga i Växjö stift får lokalavdelning utse ombud till årsmötet, nämligen: ”två för de första tjugofem medlemmarna och ett för varje nytt påbörjat tjugofemtal medlemmar, dock högst fem ombud.”

Vi vill också gärna ha in förslag på hur vi tillsammans kan göra Svenska kyrkans unga i Växjö stift bättre.Har man någon fundering på det kan man skicka in en motion till vår postadress (Box 527, 351 06 Växjö) eller via mejl till torsten@svenskakyrkansunga.com, tänk på att motionen isåfall måste vara underskriven och scannad. Motionsstopp är den 28 februari.

I Kalmar kommer det finnas golvlogi tillgängligt för alla som åker.Kostnaden för hela mötet blir 250kr, då ingår mat och golvlogi.
Anmälan till årsmötet sker här på hemsidan senast den 16 mars.
Om ni har några frågor kan ni vända er till Distriktsordförande Torsten Thorvaldsson, torsten@svenskakyrkansunga.com.

Med önskan om Guds rika frid och välsignelse
Distriktsstyrelsen för Svenska kyrkans unga i Växjö