Datum: 28.12.2019 – 01.01.2020

Sista anmälningsdag: 09.12.2019

Plats: Tallnäs Stiftsgård

En resa genom Narnia

Romarbrevet 12:2 – “Anpassa er inte efter denna världen, utan låt er förvandlas genom förnyelsen av era tankar, så att ni kan avgöra vad som är Guds vilja: det som är gott, behagar honom och är fullkomligt.”

Anpassa er inte efter en värld skapad av fördomar och oförståelse.

Idag finns det många åsikter om hur man ska vara och tänka. Samhället skapar fack som det ständigt försöker få oss att passa in i, istället för att anpassa samhället efter oss själva. Vi är redan skapade av Gud och han har skapat oss unika och det är våra olikheter som är vår styrka. Istället för att försöka bli den samhället säger åt oss att vara ska vi i stället sträva efter att vara oss själva, och stå för de tankar och åsikter som finns i våra hjärtan som Gud har givit oss.

Du kan läsa mer om årets tema på vår temasida
Du kan läsa mer om årets kommitté här
Du kan läsa om årets medverkande här

Lägret riktar sig till dig som är mellan 14-30 år gammal. Det kostar 1050 kr för dig som är medlem i Svenska Kyrkans Unga (Medlemsskapet är gratis och du kan bli medlem direkt på nätet på Svenska Kyrkans Ungas medlemssidor.) För dig som inte är medlem är kostnaden 2 600 kr. Anmälan sker här på arrangemangssidan senast 9 december.

Ansvarig grupp:

Vintermöteskommittén