Juniorläger 2022 på Tallnäs

Följ med på årets bästa Juniorläger!

Under årets läger kommer du få uppleva Svenska Kyrkans Ungas läger med tema Disney! Tillsammans gör vi lägret fantastiskt, vi leker, träffar nya och gamla vänner, pysslar, tävlar och genomför spännande aktiviteter och vi firar en härlig gudstjänst utifrån temat.

Lägret är en fantastiskt rolig upplevelse där barn får lära känna andra barn i sin egen ålder och ledarna får lära känna ledare från andra platser i stiftet. Det kommer bli ett grymt bra läger och vi hoppas verkligen att just du vill komma och vara med och uppleva detta lägret med oss!

Lägret är för barn och ungdomar i åk 4-6, som åker tillsammans med sina ledare. Under lägret sover du som ledare tillsammans med dina juniorer.

Start fredagen den 28 oktober. Drop-in från kl 16.00.
Kvällsmat serveras från kl: 17.00
Gemensam start kl: 18.30 i idrottshallen
Vi avslutar med lunch söndagen den 30 oktober kl: 12.00, därefter hemfärd. Slut ca 12.30.

Kostnad: 600kr för den deltagare som är medlem i Svenska Kyrkans Unga. 800kr för den som inte är medlem.  Det finns viss möjlighet för församlingar att söka bidrag. Vuxna som åker med på lägret men inte är ledare betalar fullt pris, 1200kr, exempelvis förälder/anhörig. Tänk på att ni som församling kanske kan bidra med denna summa.

Anmälan: Hittar du längst upp på sidan

Har du frågor om lägret? Kontakta någon i kommittén.

Frågor om anmälan? Kontakta Ulrika på ulrika.u.karlsson@svenskakyrkan.se

Lägrets Kommitté:

Moa Åkerblom: 070-143 46 40 – Svenska Kyrkans Unga Sävsjö
Alma Bergstrand: 076-343 65 88 – Svenska Kyrkans Unga Värnamo
Gideon Claesson: 072-525 06 15 – Svenska Kyrkans Unga Månsarp
Molly Fagergren: 073-071 48 48 – Svenska Kyrkans Unga Torslunda

Tim 4:12

“Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet.”