Minior – och Juniorläger 2022 på Tallnäs

Under årets läger kommer du få uppleva Svenska Kyrkans Ungas läger med tema Sol, vind och vatten! Tillsammans gör vi lägret fantastiskt, vi leker, träffar nya och gamla vänner, pysslar, tävlar och genomför spännande aktiviteter och vi firar en härlig gudstjänst utifrån temat.

Lägret är en fantastiskt rolig upplevelse där barn får lära känna andra barn i sin egen ålder och ledarna får lära känna ledare från andra platser i stiftet. Det kommer bli ett grymt bra läger och vi hoppas verkligen att just du vill komma och vara med och uppleva detta lägret med oss!

Lägret är för barn och ungdomar mellan 7 – 13 år, som åker tillsammans med sina ledare. Vi önskar att minst en pedagog eller ledare från er församling sover i samma hus som era deltagande barn.

Start fredagen den 1 april: Drop-in från kl 16.00, kvällsmat serveras från kl: 17.00, gemensam start kl: 18.30 i idrottshallen. Vi avslutar med lunch söndagen den den 3 april kl: 12.30, därefter hemfärd. Slut ca 13.00.

Kostnad: 600kr för den deltagare som är medlem i Svenska Kyrkans Unga. 800kr för den som inte är medlem. Det finns viss möjlighet för församlingar att söka bidrag. Vuxna som åker med på lägret men inte är ledare betalar fullt pris, 1200kr, exempelvis förälder/anhörig. Tänk på att ni som församling kanske kan bidra med denna summa.

Anmälan: Hittar du längst upp på denna sida.
Har du frågor om lägret? Kontakta någon i kommittén.
Frågor om anmälan? Kontakta Ulrika på ulrika.u.karlsson@svenskakyrkan.se

Lägrets Kommitté:
Kajsa Andersson: 072-747 24 02 – Svenska Kyrkans Unga Ljungarum
Elias Ahlqvist: 070-929 89 45 – Svenska Kyrkans Unga Bymarken
Gideon Claesson: 072-525 06 15 – Svenska Kyrkans Unga Månsarp
Molly Fagergren: 070-618 39 60 – Svenska Kyrkans Unga Torslunda

Psaltaren 121:6
“Solen skall inte skada dig om dagen,
inte månen om natten”

Info gällande corona:

Vi kommer att genomföra lägret enligt de rekommendationer som finns i mars/april 2022.

Men,

om restriktionerna och rekommendationerna inte tillåter oss att genomföra lägret så kommer lägret tyvärr inte genomföras. Vi följer Folkhälsomyndighetens information och kommer att vara lyhörda för den information som kommer i höst. Om lägret inte går att genomföra så går vi ut med det. Tack för förståelsen.