Minior- och juniorlägret 2019 – Robin Hood

Häng med och träffa Robin Hood på årets Minior- och juniorläger.

Det kommer bli massor av roliga aktiviteter där olika sinnen används, härligt häng i Gammelgården, lek, andakter o gudstjänst i kapellet. Årets läger har Robin Hood som tema. Vi möter några spännande berättelser och karaktärer från bibeln.

Läger är en fantastiskt rolig upplevelse där barn får lära känna andra barn i sin egen ålder och ledarna får lära känna ledare från andra platser i stiftet. Det ska bli ett grymt bra läger och vi hoppas verkligen att ni vill komma och vara med!

Lägret är för barn och ungdomar mellan 7 – 13 år tillsammans med sina ledare. Vi önskar att ni tillsammans med er barngrupp tittar på Disney-filmen Robin Hood tillsammans innan lägret. Om detta inte är möjligt så kommer det finnas möjlighet att se filmen på lägret.

Start fredagen den 25 oktober. Drop-in från kl 16.00.
Kvällsmat serveras från kl: 17.00
Gemensam lägerstart kl: 19.00 i idrottshallen
Vi avslutar med lunch söndagen den den 27 oktober kl: 12.30, därefter hemfärd.

Kostnad: 600kr för den som är medlem i Svenska Kyrkans Unga. 800kr för den som inte är medlem. Det finns viss möjlighet för församlingar att söka bidrag. Vuxna som åker med på lägret men som inte är ledare betalar fullt pris, 1192 kronor, exempelvis förälder/anhörig. Tänk på att ni som församling kanske kan bidra med denna summa.

Anmälan: Görs av gruppledare här på sidan senast den 6 oktober. Man kan anmäla flera stycken samtidigt, hör av er vid frågetecken.
Antalet platser är begränsat till 110 personer, först till kvarn gäller. Anmälningsavgiften ska
betalas in till Bg 5096-0269 innan sista anmälningsdag för att anmälan ska vara giltig.

Har du frågor om lägret? Kontakta någon i planeringsgruppen.
Frågor om anmälan? Kontakta Ulrika på ulrika.u.karlsson@svenskakyrkan.se