OBS! OBS! OBS!

NYTT UPPLÄGG FÖR DÅM MED ANLEDNING AV COVID19! DÅM KOMMER HÅLLAS ÖVER ENDAST EN DAG DEN 28/3. DISTRIKTSSTYRELSEN REKOMMENDERAR ENDAST NI SOM ÄR OMBUD ATT ÅKA! NI ANDRA SOM VÄLJER ATT AVBOKA GÖR DET PÅ MAIL: ulrika.u.karlsson@svenskakyrkan.se.

 

Som det ser ut idag så tänker vi att årsmötet kommer att börja 09.00 lördagen den 28 mars, och avslutas samma kväll.

Om du har svårt att ta dig till årsmötet på lördagen, och vara framme senast 09.30 – hör av dig till Jakob Wikström på jakob.wikstrom@svenskakyrkan.se eller tel. 0470-773824.

För de som inte har möjlighet att ta sig hem på lördagskvällen erbjuds golvlogi i församlingsgården till söndagen.

 

Vi uppmanar alla som är observatörer, vintermöteskommitté och andra inbjudna som inte har en specifik roll under årsmötet att stanna hemma.

Vi kollar på lösningar som kan innebära att man följa årsmötet hemifrån. Anmälningsavgiften betalas tillbaka till de observatörer som betalat in men nu väljer att stanna hemma.

 

Förslag på schema:

  • 09:00 – 09:30 Incheckning och information m.m
  • 09:30 – 12:00 Möte inkl. paus och ev. fika
  • 12:00 – 1300 Lunch och Andakt
  • 13:00 – 19:00 Möte inkl pauser och ev. fika
  • 19:00 Kvällsmat sedan hemresa

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

29 mars – 31 mars 2019
Sista anmälningsdatum 15 mars
Sockenstugan i Ljungbyholm
Sovplats på golvlogi

Nu är det dags för distriktsårsmöte för Svenska Kyrkans Unga i Växjö Distrikt!

Schema DÅM 2019

Årsmötet kommer äga rum mellan fredagen den 29 mars klockan 17 och söndagen den 31 mars klockan 14 i Sockenstugan i Ljungbyholm utanför Kalmar (Prästvägen 1). Det kommer finnas sovplats på golvlogi i Ljungbyholmsskolan. Vi äter kvällsmat tillsammans på fredagen och lunch innan vi åker på söndagen. Om ni har frågor om hur ni lättast tar er till Ljungbyholm är det bara att höra av sig till Ella så hjälper hon er (kontaktuppgifter nedan).

Årsmötet är avgiftsfritt för alla ombud och två ersättare från varje lokalavdelning, samt de som åker som funktionärer, presidium eller sakrevisorer. För de som åker som observatörer är det en avgift på 250 kr för hela årsmötet. Inför årsmötet rekommenderar vi att ni skriver ut handlingarna så att ni lättast kan följa med i mötet. De hittar ni här.

Varje lokalavdelning får skicka minst två ombud, och sedan ännu ett för var 25:e medlem. Dock max fem ombud från en lokalavdelning. Kolla här på hemsidan för att se hur många ombud just din lokalavdelning får skicka! Se till att välja ombud på ert årsmöte så ses vi i Ljungbyholm sent i mars. Ha det så bra tills dess!

Vill du lämna in en motion?
Skriv under, scanna in den och mejla till ellinor@svenskakyrkansunga.com eller skicka utskriven och underskriven till Box 527, 351 06, Växjö.

Kontaktperson vid frågor om arrangemanget:
Namn: Ella Karlsson
Telefon: 073-648 79 96
E-post: ella@svenskakyrkansunga.com

Kontaktperson vid frågor om anmälan: 
Namn: Ulrika Karlsson
Telefon: 0470-77 38 30
E-post: ulrika.u.karlsson@svenskakyrkan.se

Ansvarig grupp:

Distriktsstyrelsen