29 mars – 31 mars 2019
Sista anmälningsdatum 15 mars
Sockenstugan i Ljungbyholm
Sovplats på golvlogi

Nu är det dags för distriktsårsmöte för Svenska Kyrkans Unga i Växjö Distrikt!

Årsmötet kommer äga rum mellan fredagen den 29 mars klockan 17 och söndagen den 31 mars klockan 14 i Sockenstugan i Ljungbyholm utanför Kalmar. Det kommer finnas sovplats på golvlogi i Ljungbyholmsskolan. Vi äter kvällsmat tillsammans på fredagen och lunch innan vi åker på söndagen. Om ni har frågor om hur ni lättast tar er till Ljungbyholm är det bara att höra av sig till Ella så hjälper hon er (kontaktuppgifter nedan).

Årsmötet är avgiftsfritt för alla ombud och två ersättare från varje lokalavdelning, samt de som åker som funktionärer, presidium eller sakrevisorer. För de som åker som observatörer är det en avgift på 250 kr för hela årsmötet. Inför årsmötet rekommenderar vi att ni skriver ut handlingarna så att ni lättast kan följa med i mötet. De hittar ni här.

Varje lokalavdelning får skicka minst två ombud, och sedan ännu ett för var 25:e medlem. Dock max fem ombud från en lokalavdelning. Kolla här på hemsidan för att se hur många ombud just din lokalavdelning får skicka! Se till att välja ombud på ert årsmöte så ses vi i Ljungbyholm sent i mars. Ha det så bra tills dess!

Kontaktperson vid frågor om arrangemanget:
Namn: Ella Karlsson
E-post: ella@svenskakyrkansunga.com

Kontaktperson vid frågor om anmälan:
Namn: Ulrika Karlsson
E-post: ulrika.u.karlsson@svenskakyrkan.se