27.02.2017

Vintermötet 17/18 - May the odds be ever in our favour

Vår värld är mer splittrad än någonsin. Vissa människor måste fly för sina liv medan andra stänger in sig i sin trygghet.

I denna kaotiska tid får vi samlas till Vintermötet 17/18 - May the odds be ever in our favor. Årets vintermöte kommer att fokusera på den värld vi lever i, hur vi tar hand om Guds skapelse både naturen och våra medmänniskor. Idag spelar det stor roll var man är född för vilka förutsättningar man har att leva det liv man vill, precis som det i Hungergames spelar stor roll vilket distrikt man kommer ifrån. Världen vi lever i är orättvis och fördelningen av pengar, mat och varor har lett till stora klyftor mellan människor. Men vad kan vi kristna göra åt det? Varför ska vi göra något? Och vilken roll spelar egentligen dina handlingar? Kan man finna goda saker även i de mörkaste tiderna när det inte ser ut att finnas någon lösning? Vi kommer under lägret att få diskutera kring vår tro och hur den kan omsättas i handling, och lyssna på bra föreläsare som ska få inspirera oss (vilka det är blir en senare nyhet;)).

Precis som alla andra år kommer temat influera hela lägret, och ge möjligheter till både diskussioner och praktiska aktiviteter. Det finns helt enkelt något för alla! Under årets nyårshelg ska Tallnäs omvandlas till en värld ni aldrig trodde att ni skulle sätta foten i…

Kommittén har taggat sen 2016, det här kommer bli en sjukt bra läger! May the odds be ever in our favor!