06.03.2014

Tid för demokrati

Hej!

Under sista helgen i mars (28-30/3) hålls Distriktsårsmötet för Svenska Kyrkans Unga i Växjö stift (DÅM) i Kalmar med S:ta Birgitta församling som värdförsamling. För att ni ska kunna delta är det några punkter som behöver bockas av:

1. Anmäl dig, Sista anmälan  är 16/3 och görs via arrangemangssidan
  2. Ombud, Vill ni kunna rösta och yrka under mötets gång måste ni se till att er lokalavdelning är aktiv, detta måste göras senast den 15 mars! - För fullständig lista över distriktets lokalavdelningar och vad som möjligen behöver kompletteras se arrangemangssidan.

I enlighet med stadgarna skickades kallellsen ut innan den 20 januari (finns även. Däremot välkomstbrev till alla anmälda skickas ut efter sista anmälan. I välkomstbrevet återfinns all den praktiska information ni behöver ta del av inför DÅM.

Hoppas vi ses där!