Du läste rätt, redan nu vill Vintermöteskommittén för vintermötet 13/14 veta om Du är intresserad att åka på detta arrangemang som funktionär!

Så här gör du:

  1. Fundera om du har som plan att åka på Vintermötet
  2. När du funderat klart på något du egentligen inte behöver fundera på, alltså att åka på VM 13/14, så skriver du ned följande:
    • Ditt för- och efternamn
    • Vartifrån du kommer (Stad/ort/håla/skog och lokalavdelning)
    • Vad du skulle vilja hjälpa till med under vintermötet
    • Varför kommittén skulle välja dig till just denna uppgift (t.ex. ”jag vill sitta i bandet för att jag är grym på kontrabas”, eller ”jag vill vara gruppledare för att jag åkt på många vintermöten och vill därför nu själv leda en grupp förstagångsåkare” eller kanske ”jag vill sitta i cafét för jag gillar att fika”.
    • Lite kontaktuppgifter där kommittén kan kontakta dig (typ E-post och mobil)
  3. Nu när det är klart behöver du bara skicka iväg dina svar till lac.eriksson@gmail.com för granskning. De som granskar är Vintermöteskommittén, ingen annan.
  4. Klart! Nu är det bara till att vänta, svaret kommer innan julafton. Det är allt vi kan säga nu.

Tills dess då?

Åk på friluftsläger, SÅM, outdoorkurs, grundkurs för unga ledare, visa framfötterna, bli invald i en kommitté och åk på lägerplaneringskurs, nattkampen, idédagarna i Norrköping, Minior- och Juniorläger, MTM, Stiftsdagen i Växjö, Fördjupningskurs Ungdom och fördjupningskurs ledarskap.

Det bör hålla dig sysselsatt.